Fuzzy the Hamster
Pets Go puhelin 010 574 1570      Pets Go sähköposti info@petsgo.fi
Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi  |  Toivelista  |  Kirjaudu sisään
    
Kassalle
Tuotemerkit     Toimitusehdot     Maksu- ja toimitustavat     Vaihto ja palautus     Ota Yhteyttä    

Vaihto ja palautus

Asiakkaillamme on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Tuotteet voi palauttaa myymäläämme tai Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Fast'n'Furry Oy (Pets Go -verkkokauppa)
Piispansilta 11
02230 Espoo

Postin toimipisteeseen palautettaessa tulee käyttää palautustunnusta 639741. Palautus on asiakkaalle maksuton.

Palautusoikeus koskee samalla tavalla myös viallisia tuotteita tai virheellisiä toimituksia. Mahdollisia toimituskuluja ei tällöin peritä.

Vaihdon tai palautuksen yhteydessä on yksilöitävä kirjallisesti seuraavat asiat:

  • Palautettavat tuotteet, mahdolliset korvaavat tuotteet ja palautuksen syy
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi, osoite, sähköposti, tilinumero)
  • Lähetyksen mukana toimitetaan lomake mahdollista palautusta tai vaihtoa varten. Vaihtaessasi tai palauttaessasi tuotteen, on lomake täytettävä ja lähetettävä palautuspakkauksen mukana. Hyvitystä ei voida suorittaa, mikäli lomaketta ei ole täytetty tai mikäli lomaketta ei ole toimitettu meille palautuksen yhteydessä.

    Tilaus on palautettava alkuperäisessä pakkauksessa tai muutoin hyvin pakattuna. Lähetys osoitetaan yllä mainittuun osoitteeseen ja sen tulee sisältää edellä mainitut tiedot. Vaihtoehtoisesti tiedot voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@petsgo.fi palautuksen yhteydessä.

    Palautuslomake on täytettävä ja toimitettava tuotepalautuksen yhteydessä myös siinä tapauksessa, että tuote palautetaan myymälään.

    Postin kautta palautetuista lähetyksistä palautamme rahat ilmoitetulle pankkitilille 5-7 arkipäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Myymäläämme palautetusta tuotteesta saat halutessasi käteishyvityksen heti.