Fuzzy the Hamster
Pets Go puhelin 010 574 1570      Pets Go sähköposti info@petsgo.fi
Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi  |  Toivelista  |  Kirjaudu sisään
    
Kassalle
Tuotemerkit     Toimitusehdot     Maksu- ja toimitustavat     Vaihto ja palautus     Ota Yhteyttä    

Maksu- ja toimitustavat

 Tilauksen arvo
alle 29 euroa
Tilauksen arvo
vähintään 29 euroa
Tilauksen arvo
vähintään 79 euroa
Toimitus lähimpään postiin2,90 €0 €0 €
Toimitus Smart Post -pakettiautomaattiin2,90 €0 €0 €
Kotiinkuljetus5 €5 €0 €

Vähimmäistilausrajaa ei ole.

Maksaminen

Pets GO käyttää Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit turvallisesti tehdä ostoksia netissä haluamallasi maksutavalla. Maksaessasi rekisteröidyt aina Klarnan asiakkaaksi ja henkilötietosi kirjataan Klarnan asiakkuusrekisteriin. Klarna saattaa suorittaa luottotarkistuksen maksamisen yhteydessä ottamalla yhteyttä ulkopuoliseen luottotietorekisteriin.

Tilaus maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä käyttäen jotain seuraavista maksutavoista:

 • Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard
 • Verkkopankit: Nordea, Danske Bank, OP, Aktia/OP/POP
 • Klarna Lasku - Klarna Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa. Lasku on koroton ja se toimitetaan lähetyksen mukana. Klarna Laskua ei voida käyttää silloin, kun tuote on tilattu jollekin toiselle henkilölle tai jos olet antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterikeskukseen rekisteröidyn osoitteen.
 • Klarna Tili - Voit maksaa tilauksesi osamaksulla. Tätä maksutapaa käyttäessäsi Klarna avaa sinulle tilin automaattisesti ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Tilin loppusummaa voit lyhentää itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi näistä on suurempi. Halutessasi voit maksaa koko loppusumman kerralla.
 • Klarna Lasku ja Klarna Tili -maksutapojen käyttämisen yhteydessä tarkistamme aina osoite- ja luottotietosi.

  Tilauksen postittaminen edellyttää aina onnistunutta tilauksen yhteydessä tapahtunutta maksusuoritusta.

  Toimitustavat

  Toimitamme kaikkialle Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta. Toistaiseksi meiltä ei vielä voi tilata Suomen rajojen ulkopuolelle.

  Toimitustapavaihtoehtomme ovat:

 • Postin pakettiautomaatti. Nouda tilauksesi lähimmästä pakettiautomaatista. Katso tästä lähin pakettiautomaatti. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa. Mikäli paketin koko ylittää pakettiautomaatille määritellyt rajat, se ohjautuu automaattiseti lähimpään Postin noutopisteeseen.
 • Nouto lähimmästä postista. Saat tekstiviestin, kun pakettisi on noudettavissa. Katso tästä lähin Postin noutopiste.
 • Postin kotiinkuljetus. Lähetyksiä toimitetaan isommisa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla paikkakunnilla klo 14 tai 17 mennessä. Posti sopii aina etukäteen kanssasi toimitusajankohdan. Postin kotiinkuljetus on ilmainen yli 79€ tilauksiin.
 • Myyjällä on oikeus vaihtaa toimitustapa edullisemmaksi, mikäli alunperin valittu toimitustapa ei sovellu toimitettavalle tuotteelle. Voimme esimerkiksi lähettää kirjeeseen mahtuvan tuotteen kirjeitse asiakkaan kotiosoitteeseen, vaikka tilauksen yhteydessä olisikin valittu toimitustavaksi Postin pakettiautomaatti.